Hirdetés

Nagy sikernek ígérkezik a PlayStation VR



|

A következő héten startol a PlayStation VR, az eddigi tesztek kedvezőek.

Hirdetés

A Sony sem marad ki a virtuális valóságból, a PlayStation VR 400 dollárért már a jövő héten vihető lesz. 500 dollárért olyan csomag is van, amelyben benne van a kamera és a kontrollerek. 

Hirdetés

A PlayStation 4 persze nem jár ennyiért, de hozzá kell tenni, hogy a 600 dolláros Oculus Rift és a 800 dolláros HTC Vive mellé sem adnak erős gamer PC-t. 

A PlayStation VR összességében olcsóbbnak ígérkezik a riválisainál, még ha nem is kifejezetten olcsó. Értelemszerűen az okostelefonos megoldásoknál sokkal erősebb. 

Az első tesztek ráadásul igen kedvező képet festenek a Sony újdonságáról. Vannak olyan vélemények, amelyek szerint a legjobb VR-rendszer lesz, ami eddig megjelent. 

Bár az Oculus Rift és az HTC Vive jobb hardverrel rendelkeznek, a PlayStation VR már most sok csúcsminőségű játékot kínál, a headset kényelmes, a hardver pedig van annyira jó, hogy a gyakorlatban senki nem foglalkozik azzal, hogy létezik ennél jobb is. 

Az Engadget például kitért rá, hogy a PlayStation VR jobb játékokat kínál a riválisoknál, míg a Gizmodo szerint ez az első olyan VR-rendszer, amivel egy átlagembernek is érdemes foglalkozni. A The Verge szerint öröm viselni a headsetet és érdekes a kínálat, míg a Wired szerint ha nem is jobb a riválisainál a PlayStation VR, mégis olcsóbb, kényelmes, és működik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.