Hirdetés

Nagy teljesítményű CPU hűtő a Thermalrighttól



|

Közvetlenül hőcsövek szállítják el a processzorról a hőt.

Hirdetés

Remek hírrel szolgált a kazánként is bevethető processzorok tulajdonosainak a Thermalright, ugyanis a napokban piacra kerül Macho Direct névre hallgató léghűtője. A termék Németországban 19 százalékos forgalmi adóval együtt 36,99 euróba fog kerülni, ebből ítélve Magyarországon olyan 12-13 ezer forint környékén válhat majd elérhetővé.

Hirdetés


A Thermalright Macho Direct nem a legolcsóbb univerzális processzorhűtők közé tartozik, azonban cserébe bármely (kompatibilis foglalatú) központi egységet képes alacsony hőmérsékleten tartani. A hatékonyságának egyik sarokkövét a Heatpipe Direct Touch technika adja, amely keretében a processzor tetejével érintkező talapzatában fekvő 5 hőcső közvetlenül ráfekszik a CPU tetejére. A legtöbb léghűtő esetében a hőcsövek be vannak ágyazva az alumínium talapzatba, így a hőnek az elszállításhoz elsőként át kell szivárognia az alumíniumon.


A hűtő egy 14 centis ventilátorral előszerelve érkezik, a TY-140 típusszámú modell fordulatszáma 300-1300 közt változhat, a hangkibocsájtása 15-21 dBA. A nagyjából 160 mm magas Macho Direct összesen 810 grammot nyom, így a felszerelésekor szükség lesz némi extra csavarozgatásra.


Kompatibilis foglalatok: Intel LGA 775/1150/1151/1155/1156/1366/2011/2011-3, AMD AM2/AM2+/AM3/AM3+/FM1/FM2/FM2+.


(Forrás: TechPowerUp)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.