Hirdetés

Nagy, vastag és még világít is - videó



|

A kicsi, könnyen hordozható és praktikus USB-s egerek korában viszonylag könnyen kap figyelmet egy világító szörnyeteg.

Hirdetés

Értjük mi persze, hogy a méret a lényeg, de az USB-s kiegészítőkre szakosodott Brando legújabb egere azért egészen egészségtelennek tűnik minden szempontból. Egyrészt vizuális környezetszennyezésről van szó, másrészt az alábbi fotót nézve nem tudjuk elképzelni, hogy egy erőművészen kívül ki tudná kényelmesen használni ezt az egeret...

Igen, jól látja a kedves olvasó, a Brando nem egyszerű méretezéssel igyekszik megnyerni a fogyasztók kegyeit: 175 mm hosszú, 105 mm széles és 55mm magas, vagyis nincs olyan természetes kéztartás, amivel könnyen lehetne kezelni.

 

 

Viszont képes LED-es fényjátékkal diszkós hangulatot varázsolni a sötétben, mintha csak egy óriásoknak készült Pimp My Mouse show kelléke lenne. 

Mi persze nem szeretnénk bántani senkinek az érzéseit, ha éppen ez az extrém USB-s kiegészítő hiányzott eddig az életéből, akkor most már minden rendben van - végre megérkezett a Brando világító, óriás egere...

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.