Hirdetés

Nagyképernyős Canon digigépek



|

Az új, szuperérzékeny IXUS modellek csekély fény mellett is használhatók.

Hirdetés

 

ixus70__k.jpg
 

 

 

A fekete és ezüstszínű kivitelben kapható Digital IXUS 70 jelenleg a Canon legvékonyabb (mindössze 19,4 miééiméter vastagságú) optikai zoomos gépe, emellett ugyanazokat az ígéretes újdonságokat sorakoztatja fel, mint az IXUS 75, csak kicsit kisebb kijelzővel rendelkezik.. Mindkét gépben a DIGIC III processzor dolgozik, amiből sokat profitálhatunk a mindennapi helyzetekben. Képesek a vaku okozta vörös szemek eltávolítására. Intelligens zajszűréssel javítják a mostoha fényviszonyok között (pl. vendéglő) készült képeket. Az igen magas, ISO 1600 érzékenység és Auto ISO eltolás funkciók gyenge fényviszonyok közepette is rövid expozíciós időt biztosítanak, így elkerülhető a kép elmosódása, bemozdulása. Az „Arcfelismerés AF/AE/FE" funkciót továbbfejlesztették, automatikusan távolabbról is felismer akár kilenc arcot is, és ezekhez igazítja a fókuszt és az expozíciót, így senki sem lesz a csoportképen túl- vagy alulexponálva.

 

 

ixus75__k.jpg

Mindkét fényképezőgép új, nagyfelbontású (230 000 pixeles) LCD kijelzőt kapott, amelyben a fejlesztők 30%-kal javították a megjelenő színtónusokat. A kijelzőre felvitt fényvisszaverődést gátló bevonatnak erős fényben jobban láthatóak a felvételek. Egy másik, karcálló réteg pedig az ütődések és mechanikus sérülések ellen hivatott védelmet nyújtani.

 


17 képsablon, egygombos közvetlen fotónyomtatás és egyéb kreatív funkciók, köztük a normál és ritka időközű VGA felvétel lehetősége teszik még használhatóbbá az új masinákat.


A Digital IXUS 75 és a Digital IXUS 70 legfontosabb jellemzői:

 

  • 7,1 millió képpontos felbontás,
  • 3-szoros optikai zoom (35 mm-es gépnek megfelelő: 35-105 mm-es objektív),
  • UA lencse,
  • DIGIC III processzor „Arcfelismerés AF/AE/FE" funkcióval és zajcsökkentő technológiával,
  • Vörösszem-korrekció a képek visszanézése során,
  • 3,0" PureColor LCD (Digital IXUS 75); 2.5" PureColor LCD ( Digital IXUS 70),
  • ISO 1600 érzékenység és Auto ISO eltolás,
  • 17 felvétel-készítési mód és „Saját szín" effektusok,
  • 30 kép/mp-es VGA minőségű videók, „Ritka időközű videó" funkció.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.