Hirdetés

Nagylátószög zsebben



|

28 mm-es nagylátószög, stabilizátor és nagy érzékenység a Panasonic DMC-FX30-ban.

Hirdetés

lumixfx30_1.jpg

7,2 megapixeles CCD érzékelő, MEGA O.I.S képstabilizátor és nagy látószögű (filmesben 28 milliméteresnek megfelelő), 3,6-szoros optikai zoom objektív adja a hardver alapot. A MEGA O.I.S kezünk bemozdulása ellen hivatott védeni a fekvételt, a kitéréseket az optikába épített mozgó lencsetag kompenzálja. Ez segít szerényebb fényviszonyok között is élesebb képet készíteni. Az automatikus ISO érzékenység pedig szükség esetén lecsökkenti az expozíciós időt, így a mozgó alakok sem feltétlenül szenvednek elmosódást. A két módszerrel együttesen dolgozó intelligens képstabilizátor okán joggal remélhetjük, hogy képeink szélsőségesen rossz viszonyok közepette is megfelelőek lesznek. A használhatóság fokozása érdekében az FX30 tartalmazza az új Gyorsbeállítás (Quick Setting) funkciót is, amellyel gyorsan és egyszerűen elérhetők a leggyakrabban módosított felvételi paraméterek.

 

 

lumixfx30_3.jpg

 

 

 

Méretkategóriájában egyedülálló szolgáltatás a széles látószögű objektív. A figyelemreméltóan kompakt váz és keskeny felépítés ellenére a divatos FX30 28 mm-es nagylátószögű Leica DC objektívvel rendelkezik. A nagyobb látószög számos előnnyel kecsegtet: beltéren, zárt környezetben is nagyobb társaságot ábrázoló teljes csoportkép készíthető, illetve átfogó tájképet vagy építészeti kompozíciót örökíthet ünk meg, és élvezhetjük a valódi perspektivikus, széles panorámaképek nyújtotta előnyöket.

 

 

lumixfx30_2.jpg

 

 

Az előd FX07 előnyös tulajdonságait több szempontból továbbfejlesztette a gyártó ebben a modellben, melyben már az SD kártyák nagy kapacitású változatát is használhatjuk (SDHC).

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.