Hirdetés

Nagyméretű LCD-kijelzők az NEC-től



|

Egy 46 és egy 55 hüvelykes, 120 Hz-es LCD-megjelenítővel bővült az NEC kínálata.

Hirdetés

Az NEC két új modellel bővítette a belépőkategóriában ismert E Series kijelzőcsaládját. A kisebbik E461 46 hüvelykes képátlóval rendelkezik, míg a nagyobbik E551 már 55 hüvelykes LCD panellel bír. Ezzel a gyártó már 32 és 55 hüvelykes méretek között is kínál ilyen típusú kijelzőket.

 

A két monitor Full HD-s, 1080p-s felbontást kínál a felhasználóknak, 120 Hz-es frissítés mellett. Rendelkeznek beépített ATSC/NTSC/QAM tunerrel, négy darab HDMI-bemenettel, kontrasztarányuk pedig 5000:1. A 12 wattos sztereó hangszórókkal felextrázott kijelzők forgatható és lecsatlakoztatható talpat kaptak.

 

Az E461 és az E551 az NEC belépőkategóriás, de költséghatékony kijelzőinek a sorát bővíti, amelyekkel a gyártó minőségi LCD-monitorokat szeretne kínálni, viszonylag olcsón. A várhatóan augusztusban érkező megjelenítők ára 999 és 1499 dollár lehet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.