Hirdetés

Nagyobb akkut kaphat az Apple Watch 2



|

Egy fotó alapján 334 mAh-s energiaforrás kerülhet az Apple következő okosórájába.

Hirdetés

Miközben az iPhone 7 akkumulátorkapacitása a pletykák szerint 14 százalékkal, 1960 mAh-re nő, addig hasonló újítás várható a 42 milliméteres Apple Watch 2-nél is. 

Hirdetés

Előkerült egy kép, amely alapján 334 mAh-s akkumulátor kerülne az új órába - ez 36 százalékos fejlesztést jelentene a jelenlegi modell 246 mAh-s energiaforrásához mérten. 

Mindezzel az Apple az egyik legnagyobb problémát orvosolhatja, vagyis a nem túl fényes üzemidőt. 

Kis szerencsével az új okosóráját az Apple már az iPhone 7-tel és az iPhone 7 Plusszal együtt, szeptember 7-én bemutatja. 

Sokan remélték, hogy az új Apple Watch képes lesz iPhone nélkül is teljes értékűen működni, azonban a legutóbbi hírek alapján technológiai akadályokba ütközött az Apple. Úgy néz ki, hogy az új modellből két verzió lesz: a drágább kiadásba GPS és barométer is kerül. Mindkettő jobban bírja majd a vizet, mint a mostani változat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.