Hirdetés

Nagyon drága a Razer külső grafikus dokkolója



|

Legalább 400 dollárba kerül a kiegészítő, méghozzá videokártya nélkül.

Hirdetés

A Razer még januárban indította útjára a Razer Blade Stealth laptopot, ami bár remek modell, az igazán komoly játékosoknak alapból kevés. Ezért van mellé egy Razer Core külső grafikus dokkoló. 

Hirdetés

Sajnos a Razer Core mindeddig nem volt kapható, de szerencsére a helyzet most változik. A Razer már fogadja az előrendeléseket, és áprilisban szállítja is a termékeket. A Blade Stealth mellett a 2016-os Blade laptoppal is kompatibilis, illetve Thunderbolt 3 porton keresztül működik. 

Az ára viszont meglehetősen magasnak ígérkezik. Aki egy kompatibilis PC-t is vesz hozzá, annak 399 dollár, egyébként 499 dollárba kerül, ha már van mellé meglévő PC. 

Az ár kizárólag a Razer Core-t foglalja magában, vagyis az eszközt, videokártya nélkül - ebből mindenkinek sajátot kell használnia. 

A Razer Core Thunderbolt 3 porton keresztül csatlakozik, van rajta négy USB 3.0 port és gigabites Ethernet. PCI-Express x16 slotba lehet beilleszteni az AMD vagy NVIDIA videokártyát benne - az 500 wattos táp maximum 375 wattos fogyasztású modelleket támogat. 

Mivel a grafikus dokkoló 4,94 kilogrammot nyom a mérlegen, ezért hordozhatónak nem igazán lehet nevezni. Azonban otthonra remek megoldás egy laptophoz, ha extra erő kell a játékokhoz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.