Hirdetés

Nagyon drága az 1 TB-os Surface Book



|

Mélyen a zsebébe kell nyúlnia annak, aki nagy tárhelyet szeretne a Microsoft laptopjától.

Hirdetés

A Microsofttól sok PC-s gyártó retteg, elvégre azután, hogy a Surface Pro táblagép egyre kedveltebb, és egyre jobb, a redmondiak a laptopok felé is kacsintgatnak a Surface Bookkal. 

Hirdetés

Annyi mindenesetre biztos, hogy a Microsoft minőségi és drága alternatívákat kínál. Erre bizonyíték az 1 TB-os SSD-vel szerelt Surface Book is. 

A redmondiak a bejelentéskor beszéltek 1 TB-os modellről, azt azonban eddig nem lehetett rendelni. Most már lehet, és természetesen nem olcsó

Cserébe a hatalmas vételárért a legjobb Surface Book nagyon erős. A Core i7-es processzort 16 GB RAM és dedikált videokártya egészítik ki, 3199 dollárért. Aki beérné az 512 GB-os modellel is, annak "csak" 2699 dollárt kell a boltban hagynia. 

A legtöbb Surface Bookra - erre is - még sokat kell egyébként várni, ugyanis csak 7-8 hét múlva szállítják őket. Ennek az oka a nagy kereslet. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.