Hirdetés

Nagyon drága lett az Amazon Oasis e-reader



|

Cserébe csak 131 grammot nyom, és többnyire 3,4 mm vastag.

Hirdetés

Szerda este hivatalosan is bemutatkozott az Amazon legújabb e-könyv-olvasója. Az Oasis névre keresztelt termék a vállalat legdrágább modellje, a Wi-Fi-s változata 290 dollárba kerül, míg a 3G-modemes kiadásért 360 dollárt kell majd a kasszánál hagyni. Ilyen sorrendben nagyjából 80 és 99 ezer forintokról beszélünk. Az Oasis modellek április végétől kezdve lesznek elérhetőek az Egyesült Államokban.

Hirdetés


A fenti összegekért cserébe természetesen minőséget kapnak a vásárlók. Az Amazon Oasis e-reader csupán 131 grammot nyom, a vastagsága pedig 3,4 - 8,5 mm közt változik. A vastagabb rész a biztos és kényelmes tartás érdekében lett kialakítva, plusz feltehetően ez alatt bújik meg a legtöbb elektronika, az akkumulátor. A markolatos rész előlapi felén fizikai gombok segítik a könyvek lapozását.


Az Oasis szemkímélő e-ink érintőkijelzője 6 hüvelykes és 1448×1072 pixel felbontású, ez 300 PPI képpontsűrűséget jelent. A beépített akkuja csupán 2 hét üzemidőt kínál, azonban a mellékelt akkus védőtok csatlakoztatása esetén akár 2 hónapig is bírhatja egyetlen töltéssel az e-reader.


(Forrás: Ars Technica, Amazon)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.