Hirdetés

Nagyon erős lesz a Lenovo Yoga 900



|

Csúcsfelbontású kijelző és erős CPU kerül az új hibrid laptopba.

Hirdetés

A Lenovo egy olyan átalakítható laptoppal bővíti hamarosan a Yoga notebookjainak a kínálatát, amely nagyon hasonlít a Yoga 3 Próra, de attól sokkal erősebb. 

Hirdetés

A hírek szerint ez lesz a Yoga 900, amely nagyobb akkumulátort és erősebb hardvert is kap. 

A 4,5 wattot fogyasztó, broadwelles Intel Core M CPU-t azonban a 15 wattos Core i5-6200U-ra vagy a Core i7-6500U-ra cseréli a gyártó, ezért a plusz üzemidőről le kell mondani, cserébe viszont jóval nagyobb teljesítménnyel lehet számolni. 

A gép kijelzője egy 3200 x 1800-as IPS panel lesz, alatta pedig legjobb esetben 16 GB RAM és egy 512 GB-os SSD férnek el. A sztereó hangszórók mellett van 802.11ac-s Wi-Fi, két USB 3.0-ás port és kártyaolvasó. 

Lesz továbbá egy C-típusú USB port is, ami töltésre ugyan nem alkalmas, de külső monitor csatlakoztatására igen. Egyelőre úgy tudni, hogy október végén jelenik meg a gép, 1299 eurótól fölfelé. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.