Hirdetés

Kiválóan fogynak a Chromebookok



|

Úgy tűnik esősorban tabletek helyett választják egyre többen az olcsó noteszeket.

Hirdetés

A webes szolgáltatásokat hagyományos alkalmazásokkal szemben előtérbe helyező elgondolásával korát jóval megelőző Chrome OS a sokak által elkönyvelttel ellentétben talán mégsem lesz hatalmas bukás, ugyanis az NPD piackutató vállalat szerint az Egyesült Államokban egyre jobban fogynak a Google szoftverével szerelt laptopok.


A vállalat szerint az utóbbi 8 hónapban a 300 dollár alatti árkategóriában a Chromebookok eladásai 20-ról 25 százalékra nőttek, amely éles kontrasztban áll a komplett számítógépes szektor évek óta tartó rossz teljesítményével. Sajnos az eladott noteszek tippelt mennyiségét nem közölte az NPD, ám a trendből nyilvánvalónak tűnik, hogy a különféle gyártók erős reklámtevékenysége, továbbá a szűkös büdzsék ellenére mégsem mindenki kíván táblagépet venni, amennyiben könnyen hordozható, internetképes eszközre lenne szüksége.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.