Hirdetés

Nagyon gyors a G.Skill DDR4-es memóriacsomagja



|

Ez a 64 GB-os csomag az eddigi leggyorsabb Trident Z kit.

Hirdetés

A G.Skill legújabb memóriacsomagja egy négy darab, egyenként 16 GB-os modulból álló 64 GB-os DDR4-es kit. A különlegessége, hogy az eddigi leggyorsabb a Trident Z szériában. 

Hirdetés

A 3600 MHz-es kit CL17-19-19-39-es időzítéssel dolgozik, 1,35 voltos feszültségen. 

A PC-s világban a tartalomgyártáshoz és a modern játékokhoz elengedhetetlen a minél nagyobb kapacitású memória, a G.Skill ezzel a csomaggal pedig a sebességet és a kapacitást igyekezett kombinálni annak érdekében, hogy az extrém teljesítmény elérésével se legyen probléma. 

A teszteket és a hitelesítést egy Intel Core i5-6600K processzorral és egy ASUS Z170-DELUXE alaplappal végezték. Természetesen a könnyű tuning érdekében az XMP 2.0 is támogatott. A kit decembertől lesz elérhető. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.