Hirdetés

Nagyon jó rajzolni a Wacom új táblagépén



|

8192-szintű nyomásérzékenységgel dolgozik az új Wacom tabletekhez járó toll, amit tölteni sem kell.

Hirdetés

Bár a Wacom neve nem mindenki számára ismert, a vállalat már 2013 óta gyárt windowsos táblagépeket, a Cintiq Companion szériával kezdődően. 

Hirdetés

Most itt az új MobileStudio Pro tablet, amely ezúttal 13,3 és 15,6 hüvelykes méretekben érhető el, az elődnél pedig vékonyabb és könnyebb is. 

A gépek érdekessége a 2K-s és a 4K-s kijelző (mérettől függően), illetve a Pro Pen 2 toll. Ez 8192-szintű nyomásérzékenységgel képes dolgozni, és az Apple Pencillel, valamint a Surface Pennel ellentétben egyáltalán nem kell tölteni. 

Az 1499 dolláros indulóárért a kijelző alatt egy Intel Core i5-ös Skylake processzor található, 4 GB RAM-mal és 64 GB-os SSD-vel. A 2999 dolláros, 15,6 hüvelykes csúcsmodell már Core i7-es CPU-t, 512 GB-os SSD-t és 16 GB RAM-ot kínál, egy NVIDIA Quadro M1000M-mel kiegészítve, illetve egy Intel RealSense 3D-kamerával. 

A Windows 10-es tabletek más géphez csatlakoztatva kijelzőként is funkcionálnak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.