Hirdetés

Nagyon lebőghet az NVIDIA 3000 dolláros videokártyája



|

A premier újból elmaradt, kiszivárgott adatok alapján nem jobb a Radeon R9 295X2-nél.

Hirdetés

Március végén a hardcore gamerek érdeklődését felkeltve az NVIDIA bejelentette a GeForce GTX Titan Z csúcs videokártyáját az eszköz lényegében kettő darab GTX Titan egyetlen nyomtatott áramkörre zsúfolva.
 

Hirdetés


A vállalat sajtóeseményén ezen ténynél már csak a hardver azonnal leleplezett ajánlott ára volt sokkolóbb: a kártyának 2999 dollárért kellett volna április végén piacra kerülnie. A premiert röviddel később és indoklás nélkül május 8-ra tolta el a cég, azonban továbbra sem kapható a VGA.
 


A jelenlegi értesülések szerint ennek oka, hogy az NVIDIA a már raktárban felhalmozott videokártyákon való ücsörgésre kérte a disztribútorokat, lévén továbbra sem elégedett a GTX Titan Z meghajtószoftverével. Nem tudni, hogy a vállalat mikor tervezi kiadni a megfelelőnek titulált illesztőprogramot.


Időközben kínai forrásból kiszivárgott egy táblázat, amely alapján a termék lényegében azonos teljesítményt nyújt a szintén dupla GPU-s AMD Radeon R9 295X2 videokártyával, amely súlyos probléma annak fényében, hogy a rivális többek közt már Magyarországon is kapható hardvere 1499 dollárba kerül.


(Forrás: TechPowerUp, TweakTown)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.