Hirdetés

Nagyon olcsó az E Fun négymagos táblagépe



|

Mindössze 79 dollár az E Fun Android 4.4-es táblagépe.

Hirdetés

Ha valaki eddig azt hitte, nem engedhet meg magának egy táblagépet, akkor az E Fun biztosan megváltoztatja a véleményét. A most bejelentett Nextbook NX700QC16G egy 7 hüvelykes, androidos tablet, mindössze 79 dollárért. Nem kell szakértőnek lenni ahhoz, hogy egy ilyen árcédulára rávágjuk, valószínűleg használhatatlan szemét van a dobozban. 

Hirdetés

Bár konkrét választ csak egy teszt adhat, és csodákat sem szabad várni, papíron ezúttal nem erről van szó. Az új Nextbook egy négymagos, ARM Cortex A7-es processzort rejt magában, 16 gigabájt tárhellyel és micro-SD-férőhellyel. Mindez 100 dollár alatt hatalmas ritkaságnak számít. 

Szintén meglepő, hogy van Bluetooth 4.0, GPS és 4.4-es Android KitKat. A Google Play mellett a tabletre került Flixster, Nook, Vudu és Net Nanny is, így a tartalmakkal nem lesz gond. A kijelző nem túl acélos a maga 1024 x 600-as felbontásával, de gyerekeknek, második kijelzőnek 79 dollárért remek befutó lehet. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.