Hirdetés

Nagyon olcsó tablet érkezik, Firefox OS-sel



|

Az Alcatel OneTouch Fire 7 egy nagyon olcsó, Firefox OS-t futtató táblagépként érkezik.

Hirdetés

Az Alcatel sem tétlenkedett az MWC alkalmából, és természetesen ezúttal is a kedvező árfekvéssel igyekezett mindenkit lenyűgözni. A OneTouch Fire 7 tulajdonképpen az első táblagép, amelyet Firefox OS-szel szereltek fel. A nagyon olcsó tablet kényelmes fogást fogást nyújt a 285 grammos tömege és 9,9 milliméteres vastagsága mellett, és nagy panasz a 7 hüvelykes, 960 x 540 pixeles kijelzőre sem lehet. 

Hirdetés

Belül egy kétmagos, 1,2 GHz-es processzor található, az elő-és hátlapi kamerák csak VGA felbontásúak. A 4 GB tárhely micro-SD-vel 32-ig bővíthető, memóriából 2 GB járt. A Fire 7 legnagyobb előnye az ára, amely mindössze 79 eurót jelent. Ezzel bár az Androidot és az iOS-t nem bolygatja az Alcatel, de a nagyon olcsó tablet talán még meglepetéseket okozhat a keresletben, amikor a harmadik negyedévtől kapható lesz. 

Hasonló célokkal érkezett meg a Fire C, a Fire E és a Fire S is, amelyek mind Firefox OS-t kínáló olcsó okostelefonok. A mindössze 59 euróba kerülő Fire C 3,5 hüvelykes, 320 x 480-as kijelzőt, 1,2 GHz-es kétmagos processzort kínál, míg a Fire E-be egy 4,5 hüvelykes, 540 x 960-as képernyő került, 1,2 GHz-es, négymagos CPU-val. A Fire S az olcsóság tetejét jelenti, itt ugyanis már 8 és 2 megapixelesre okosodtak a kamerák, és 4G is van. 

 

További érdekességek a Mobile World Congressről. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.