Hirdetés

Nagyot estek a Nook-eladások



|

A karácsonyi szezonban 66,7 százalékkal csökkentek a Barnes & Noble e-könyv olvasójának eladásából befolyó bevételek.

Hirdetés

Nem lehetett felhőtlen a karácsonya a Barnes & Noble menedzsereinek, ugyanis jelentősen csökkent az érdeklődés a cég e-könyv olvasója, a Nook iránt. A The Verge híre szerint a kilenchetes karácsonyi vásárlási szezonban összesen 88,7 millió dollár folyt be az e-book olvasók és a kiegészítők értékesítéséből: 66,7 százalékkel kevesebb, mint a 2012-es év azonos időszakában.

Hirdetés

Az összes, a Nookhoz köthető eladásból befolyó bevétel is alaposan visszaesett: éves szinten 60,5 százalékkal 125 millió dollárra csökkent. A jelek szerint a hardverek iránti kereslet megcsappanása az e-könyvek értékesítéseire is kihatott,a Barnes & Noble által forgalmazott digitális tartalmakból befolyó bevétel 27,3 százalékkal esett vissza.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.