Hirdetés

Nagyot szól majd a Surface Pro 5



|

4K-s kijelző és Kaby Lake processzor kerülhet a szeptemberben érkező hibridbe.

Hirdetés

Egykor még azt reméltük, hogy a Surface Pro 5 ebben a hónapban mutatkozik be. A pletykák szerint azonban várni kell

Hirdetés

A csúszás szándékos, a Microsoft ugyanis az Intel Kaby Lake processzorainak a megjelenésére vár. Erre építkezne a következő csúcskategóriás hibrid, és szeptemberben mutatná meg magát először. 

Mivel a Microsoft nem ragaszkodott a múltban pontos frissítési menetrendhez, ezért a szeptemberi bemutató könnyen elképzelhető. 

A Kaby Lake processzorok a 14 nm-es gyártástechnológiára építenek, azonban erősebbek a Skylake chipeknél. A sorozatgyártásuk ebben a negyedévben indulhat. 

A pletykák szerint a Surface Pro 5 4K-s kijelzőt kap, nagyobb akkumulátort, jobb Surface Pent, USB-C portot és 799 dolláros árcédulát. Az összeg 1799 dollárig emelkedhet. 

Miközben a tabletpiac komoly zsugorodásba kezdett, addig a jelek szerint a minőségi hibrid táblagépekre/laptopokra van igény. A Surface Pro család élen jár a szektorban, és a legtöbb helyen messze leelőzi az iPad Prót. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.