Hirdetés

Nagyrészt átcímkézés GeForce GTX 760?



|

Meglepő módon a kártya akár rosszabbul is teljesíthet az elődjénél.

Hirdetés

A hírek alapján valamikor a jövő héten az NVIDIA bemutathatja az erős középkategóriás GeForce GTX 660 grafikus kártyájának utódját, ám meglepő módon a ChipHell fórumának egyik tagja szerint teljesítményre a GTX 760 gyári órajelek mellett akár rosszabbul is teljesíthet nála. Az úriember képeket is közölt a birtokába került hardverről, a nem referencia kialakítású Palit kártya gyárilag túlhajtva kerül majd piacra.


Ennek ellenére legalább a specifikációk véglegesnek tűnnek: a GTX 760-ba 1152 darab CUDA-mag, 96 textúrázó, továbbá 32 ROP kerülhetett. A tesztelt kártyán 2 gigabájtnyi, effektíve 6200 megahertzes GDDR5 memória állt rendelkezésre, a grafikus processzorának órajele pedig 1072 - 1137 MHz volt.

 
 
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.