Hirdetés

Nálunk is kaphatóak az LG G Pad táblagépei



|

A jövő héten már Magyarországon is kapható a G Pad 7.0.

Hirdetés

Június közepén mutatta be hivatalosan az LG a legújabb táblagépeit, amelyek az okostelefonjaikról lettek mintázva, és G Pad név alatt, több méretben igyekeznek teret nyerni az LG-nek a tabletpiacon. A 7 hüvelykes kiadás mellett 8 és 10,1 hüvelykes verzió is van az androidos tabletből. 

Hirdetés

A KnockCode biztonsági szolgáltatással felturbózott eszközökön rajta lesz a mai naptól hazavihető G3-as készülékről megismert Smart Keyboard is, amely okosbillentyűzetként tanul a szokásainkból, és akár 75 százalékkal csökkenti az elgépelések számát. 

Az 1,2 GHz-es CPU-t 1 GB RAM és egy 1280 x 800-as felbontású kijelző egészíti ki. A tabletek képesek multitaskingra is, az úgynevezett Dual Windows mód keretében. A G Pad 7.0 már a jövő héttől hazavihető lesz fekete és fehér színekben. A G Pad 8.0 hasonló árnyalatokban még az idén nyáron, a G Pad 10.1 a hónap végétől piros és fekete színekben kapható hazánkban. Ajánlott végfelhasználói árakat sajnos nem közölt az LG. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.