Hirdetés

Napelem és vezeték nélküli töltés kerülhet az Apple okosórájába



|

Sajtóhírek szerint a cupertinói cég formabontó módon oldaná meg az akkumulátorproblémát.

Hirdetés

A Verge tavalyi riportja szerint akkumulátorgondok hátráltatják az Apple okosórájának bemutatását. A New York Times vasárnapi cikkében ezt írta, hogy a vállalat hardvertervezői új technológiák bevetésével orvosolnák ezt a problémát. Vékony napelem-réteggel látnák el az iWatch kijelzőjét, amely így napközben folyamatosan töltődhetne – igaz, a cikk írója szerint „még évek kellenek ahhoz, hogy ez a technológia megvalósulhasson”.

Hirdetés

A lap szerint az okosóra hajlított kijelzőt kaphat, és vezeték nélkül is tölthető lesz. A cég persze az akksik üzemidejének javításáról sem tett le, a Time szerint az elmúlt években tapasztalt mérnököket csábított el a Teslától és a Toyotától.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.