Hirdetés

Napelemes Logitech iPad billentyűzet



|

Nem kell töltéssel vagy elemcserével vesződniük a táblagép tulajdonosoknak.

Hirdetés

Bizony sokakban felmerült már, hogy szép-szép a táblagépek képernyős billentyűzete, külön energiaellátást és helyet sem igényel, ugyanakkor hosszabb gépelésre szimplán alkalmatlan. Nem nyugtathatjuk ujjbegyeinket a gombokon, így nem csak ennek pihentető funkciója, de a taktilis visszajelzés is hiányzik, enélkül pedig nehezebb a gépelés.

 

 

 

Persze mindenre van megoldás, nem is egy. A Logitech Solar Keyboard Folio nem az első iPad billentyűzet és valószínűleg nem is az utolsó, abban pedig már a Logitech márkanév alapján is egészen bizonyosak voltunk, hogy nem a legolcsóbb. Ugyanakkor – a MacWorld cikke alapján mindenképpen úgy gondoljuk – egy érdekes darab, mely napelemmel váltja ki az állandó töltést vagy elemcserét. A technikai részletekkel és jó néhány szemléletes termékfotóval a MacWorld oldalán szembesülhet az olvasó.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.