Hirdetés

Napi tipp: Eszközkezelő megnyitása



|

Háromféle módon is megnyithatjuk a Windows 7 Eszközkezelőjét.

Hirdetés

Az Eszközkelezőre számos ok miatt lehet szükségünk: ilyen például a hardvereszközök kezelése, meghajtók drivereinek frissítése, vagy egyes eszközök között fellépő hibák javítása. Az Eszközkezelő a Windows 7-ben többféle módon is elindítható.

 

1. A Vezérlőpultot választva a Rendszer gombot kell keresnünk, majd a megjelenő ablak bal oldali panelén az Eszközkezelőt.

2. Ha a Vezérlőpult, Rendszer menü alatt a Rendszervédelem sort választjuk, akkor a felugró ablakban a hardver fülre kell állnunk: itt találjuk az Eszközkezelőt és az Eszköztelepítés beállításait.

3. Az egyik leggyorsabb indítási mód, ha a parancssort használjuk. Ebben az esetben a Start menü keresőjébe az alábbit kell beírnunk: devmgmt.msc - majd Enter.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.