Hirdetés

Napi tipp: hardver engedélyezése az eszközkezelőben



|

Ha valamiért szeretnénk engedélyezni egy kikapcsolt hardverünket Windows 7 alatt, az Eszközkezelőben megtehetjük.

Hirdetés

Ha valamiért ki kellett kapcsolni egy hardverünket (felesleges erőforrásokat használt, vagy egy hiba javítása idejére letiltottuk), esetleg más okból nem látja azt gépünk Windows 7 alatt, az Eszközkezelőben engedélyezhetjük az adott hardvert.

 

Ezután a Windows 7 és bármilyen más szoftver, ami alkalmazná a hardvert, képes lesz azt használni. Az általánosan konfigurált Windows 7 esetében egy hardver sincs letiltva.

 

Windows 7 alatt a Vezérlőpultban válasszuk az Eszközkezelőt. Keressük meg az engedélyezni kívánt eszközt, a nyilakkal lenyithatjuk a menüket. Ha megtaláltuk, jobb gombbal kattintsunk rá, és válasszuk a Tulajdonságokat. Álljunk rá az Illesztőprogram fülre, és nyomjunk rá az Engedélyezés gombra. Ezt követően a gépünk látja az adott hardvert. Az Eszközkezelőben fekete nyíllal van jelezve, ha egy adott elem le van tiltva.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.