Hirdetés

Negatív várakozások az alaplapok piacán



|

A Sandy Bridge-E CPU-k ellenére a gyártók nem bizakodnak.

Hirdetés

Útjára indultak az Intel Sandy Bridge-E processzorai, amelyek LGA2011-es foglalatot használnak, és a legújabb, legjobb lapkák, amelyeket az Intel a fogyasztói piacon valaha kínált.

 

Ennek ellenére az alaplapgyártók negatív várakozásokkal tekintenek előre. A jelenlegi vélemények szerint az új processzorok és a hozzájuk tervezett alaplapok nem hoznak majd akkora értékesítési számokat, ami érdemi hatást gyakorolna az alaplapok piacára.

 

A Gigabyte például egyenesen csökkentette a számításait (10-20 százalékkal) az aktuális negyedév eladásaival kapcsolatban. Október hónapban 30 százalékkal kevesebb alaplapot tudtak eladni, mint szeptemberben. A helyzet számos gyártónál hasonló.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.