Hirdetés

Négy bivalyerős CPU-t kaphat jövőre az Intel X99 platform



|

Továbbra sincs kizárva a tízmagos Intel Core i7 megérkezése.

Hirdetés

A Benchlife jóvoltából friss pletykák érkeztek az Intel következő generációs csúcsprocesszorairól. A beszámoló alapján valamikor 2016 közepe táján a vállalat összesen négy darab Core i7-es egységet dobhat majd piacra az X99-es platformjához, ezek a Haswell-E sorozatot váltó Broadwell-E tagjai lesznek.

Hirdetés


A jelenlegi értesülések alapján az LGA 2011-v3 foglalatos Broadwell-E processzorok TDP-je 140 watt, képesek hivatalosan is együttműködni a DDR4-2400 memóriákkal, a gyorsítótáruk mérete pedig modelltől függően 15-25 MB lesz. A legizgalmasabb fejlesztésnek az i7-6950X csúcsmodell tűnik, ugyanis ebbe állítólag 10 fizikai processzormag került, így a Hyper-Threadinggel együtt 20 szálon teheti majd lehetővé a programfuttatást.


Természetesen a fenti információkat erős fenntartásokkal kell kezelni, egyelőre csak pletykáról van szó.


(Forrás: Gamer's Nexus | Nyitókép: Phoronix)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.