Hirdetés

Négy külső merevlemez dokkolása egyszerre



|

Akiknek soha nincs elég helyük a merevlemezen, azok értékelni fogják ezt a dokkolót.

Hirdetés

A merevlemezeknek van egy olyan tulajdonságuk, hogy bármekkorák legyenek is, előbb-utóbb elfogy rajtuk a hely. Míg régen elég volt egy floppy lemez által biztosított mennyiségű hely is, addig mára a terabyte-os winchesterek is simán megtölthetőek.

Éppen ezért sokan vannak, akik külső merevlemezekkel oldják meg a bővítést, és erre kínál remek megoldást ez a dokkoló, melyben egyszerre négyet tudunk elhelyezni, 2,5", illetve 3,5"-os méretben. Az USB 3.0 kapcsolat által az írás/olvasás 5 Gbps sebességű, és mind a négy merevlemezt egyszerre tudjuk használni. Az eSATA felület esetében a sebesség 3 Gbps. A termék ára 119 dollár.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.