Hirdetés

Négy új FX processzorral állt elő az AMD



|

Nyolctól négy magig mindenkinek kínál egy Visherát a vállalat.

Hirdetés

Hosszas várakozás után a rossz harmadik negyedévet zárt, jókora elbocsájtásra készülő AMD ma bejelentette a multimédiás felhasználásra szánt FX processzorcsaládjának idei, Vishera kódnevű tagjait.


A Piledriver mikroarchitektúrára épülő egységek 32 nanométeres HKMG gyártástechnológiával készülnek, a memóriavezérlőjük legfeljebb 64 gigabájtnyi 1866 megahertzes RAM-ot képes kezelni, elődjeikhez hasonlóan az AM3+ foglalatot használják (tehát BIOS-frissítéssel kompatibilisek lehetnek velük a már piacon lévő AM3+ socketes alaplapok), továbbá a túlhajtók örömére szorzózármentesek.


A kattintással nagyobb méretben is megtekinthető fenti dián az AMD nem csak a jövevények főbb specifikációit részletezte, hanem konkrétan megtalálhatóak azon Intel központi egységek, amelyek ellen csatába kívánja küldeni őket a vállalat. Viszont lemaradt az illusztrációról, hogy az FX8350 / FX8320 egységek TDP-je 125, míg az FX-6300 / FX-4300 modelleké 95 Watt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.