Hirdetés

IFA 2009: Olcsó webes nyomtatás a Samsungtól



|

A kisvállalkozásoknak szánt nyomtatókhoz AnyWeb Print alkalmazást mellékelnek a papír- és tintatakarékos munka elősegítésére

Hirdetés

Négy új egyfunkciós lézernyomtatót (SFP) mutatott be a berlini IFA kiállításon a Samsung. A négy monokróm lézer printer az ML-1910, az ML-1915 ML-2525 és az ML-2580N modell. A kisvállalkozásokat célzó eszközök legfőbb újdonsága az, hogy egyetlen gombnyomással kivitelezhető velük az internetes weboldalak nyomtatása. A megoldás a Samsung jelenleg egyedi “Print Screen” funkciójára és AnyWeb Print szoftverére támaszkodik.

 

Nem meglepő, hogy a második leggyakrabban nyomtatott dokumentumok napjainkban az online tartalmak, gondoljunk csak például az online repülőjegy foglalásra és az utazáshoz magunkkal hurcolt Google maps térképekre. A Samsung felismerte ezt az igényt és a felhasználók munkájának megkönnyítése érdekében olyan Print Screen gombot fejlesztett ki, mely lehetővé teszi hogy épp azt nyomtassuk ki amit a képernyőn látunk, legyen az keresőprogram vagy bármilyen alkalmazás akár több ablaka is. A gomb magán a nyomtatón található, ami lehetővé teszi, hogy a számítógépünktől távol is ki tudjuk nyomtatni azt az internetes tartalmat, amire szükségünk van.

 

(A szerkesztő megjegyzése: Felmerült bennünk a kérdés a közlemény olvasásakor, hogy ha a nyomtató távol van tőlünk, akkor valószínűleg egy hálózati nyomtató, ez esetben pedig honnan tudja, hogy melyik számítógép ablakainak tartalmát kéne épp kinyomtatnia? Ha pedig USB-s printer, akkor az íróasztalon áll karnyújtásnyira, lehet, hogy egyszerűbb egy egérkattintással indítani a nyomtatást? Reméljük, hogy kétségeink eloszlanak, mikor kézbe vehetjük az első újfajta Print Screen gombbal ellátott tesztpéldányt.)

 

Az új készülékeken is elérhető a Samsung úgynevezett AnyWeb Print alkalmazása, melynek segítségével a weboldalak egyes részletei igény szerint kivághatók és áthelyezhetők egy üres ablakra. Így pontosan azt az információt nyomtathatjuk ki a képernyőről, amelyre szükségünk van. Ezzel nemcsak a papír és festék pazarlást, hanem az internetes tartalmak nyomtatására szánt időt és energiát is csökkenthetjük.

 

samsung ml-1910 lezernyomtato

 

Samsung ML-1910 monokróm lézernyomtató

 

Az új készülékeket a Samsungtól megszokott áramvonalas design jellemzi és finom, fényes külső borítás védi az ujjlenyomatoktól és karcolódásoktól. Zárt papírtálca hivatott megakadályozni a papír porosodását, a kijövő papír útja pedig szintén zárt, a zajszintet csökkentendő.

 

 

samsung ml-2580n halozati lezernyomtato

 

Hálózati csatlakozással is rendelkezik a Ssamsung ML-2580N lezernyomtato

 

Percenként 24 oldalas nyomtatási sebességgel az ML-2525 és ML-2580N robosztus nyomtatási megoldást nyújt. Az ML-2580N hálózati adottságai és 64MB rendszermemóriája által azok számára készült, akik nagy mennyiséget kívánnak nyomtatni.

 

Otthoni vagy kis irodákban való használatra hivatottak az ML-1910, ML-1915, ML-2525 és ML-2580N. Az ML-1910 és ML-1915 nyomtatási sebessége 18 lap/perc, az első oldal kinyomtatásának ideje pedig alig 9 másodperc.

 

A kényelem és könnyű használhatóság fokozása érdekében mind a 7 modell ugyanolyan - 1,500 vagy 2,500 oldal nyomtatási kapacitású - festékkazettával működik. A nagyobb kapacitású festékkazetták a tovább tartanak és kisebb oldalankénti költséget eredményeznek, míg a kisebb festékkazetta előnye az alacsonyabb beszerzési ár.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.