Hirdetés

Négy új Sharp multi: 1200 dpi és éjjel 1 watt fogyasztás



|

Négy nagy teljesítményű, elérhető árú multifunkcióssal válaszol a változó piaci igényekre a Sharp

Hirdetés

A közepes és a nagy munkacsoportokat célzó három, nagy teljesítményű, A3-as fekete-fehér MFP modell sikeres júniusi bevezetése után a Sharp négy új monokróm készülékkel egészíti ki a termékcsaládot. A vásárlók most már hét különféle típus közül választhatják ki a speciális igényeiknek leginkább megfelelő árú és teljesítményű készüléket. Ahogy számos megelőző modell is (nemrég számoltunk be a programozható LCD-vel rendelkező Sharp MX-B381-ről), az újak is távolról menedzselhetőek és nagy mértékben bővíthetőek.

 

Az új, 28 oldal/perc sebességű MX-M283N a gyártó szerint árát tekintve a belépő-szintet képviseli, ugyanakkor felső kategóriákra jellemző tulajdonságokkal rendelkezik. Ilyen jellemvonás a a színes hálózati szkenner funkció, a nagyméretű, személyre szabható 8,5 hüvelykes színes érintőképernyős kezelőpanel (bélyegkép-előnézet funkcióval). Az MX-M283N nagy, 1200x1200 dpi felbontás mellett is maximális sebességgel (28 oldal/perc) képes nyomtatni.

 

 

fnx9.jpg

 

A másik három új gép – az MX-M503U, az MX-M453U és az MX-M363U rendre 50, 45 illetve 36 oldal/perc nyomtatási sebességgel képes dolgozni, azaz olyan nyüzsgő irodák számára ideális, ahol nagy mennyiségű nyomat készül, vagy rendszeresen rövid határidőket kell betartani. Ezekhez a készülékekhez opcionálisan választható fax és hálózati szkenner funkció, így a vásárlók rugalmasabb megoldáshoz juthatnak nagyobb megtérülési mutató mellett. Esztétikai szempontok miatt valamennyi készüléket a Sharp multifunkciósokra most már egységesen jellemző, új szálkás külső borítással látták el.

 

Az új modellek számos funkciót opcionálisan kínálnak, aminek az az előnye, hogy senkinek sem kell feleslegesen megvásárolnia olyan képességeket, szolgáltatásokat, melyeket aztán úgysem használna. A gyártó nyilatkozatából legalábbis ez szűrhető le, így kívánják megkönnyíteni a vásárlóknak a legjobb ár-érték arány elérését.

 

Az új készülékek erős processzorral és 1100 lapos papíradagolóval rendelkeznek alapkiépítésben, de a kapacitás akár 5600 lapig bővíthető és finishing opciók is rendelkezésre állnak, úgy mint a nagy kapacitású, 4000 oldalas finisher, hajtogató és gerinctűző. Emellett a készülékeket ellátták egy helytakarékos belső finisherrel is, amely képes ellátni az alapvető leválogatási feladatokat, és az oldalak tűzését.

 

 

fn11.jpg
 

 

Extrák a menedzselhetőségben

 

Az új távoli vezérlőpanel révén a szervizes kolléga megjelenítheti és működtetheti a készülék kezelőfelületét a hálózaton keresztül, így anélkül irányíthatja a készüléket, változtathatja meg a beállításokat, oldhat meg problémákat, vagy magyarázhatja el bizonyos funkciók működtetését a felhasználóknak, hogy személyesen felkeresné a készüléket.

 

Az összes többi Sharp MFP-hez hasonlóan az MX-M283N, MX-M363U, MX-M453U és az MX-M503U modellek konfigurálása, telepítése és üzemeltetése is hatékony eszközökkel támogatott. Több készülék irányítható egy távoli helyszínről, a konfigurációs beállítások átmásolhatók egyik készülékről a másikra, a működési állapot távolról is lekérdezhető, valamint a készülék automatikus figyelmeztetéseket küld e-mail-ben, ha hibaelhárításra van szükség.

 

Az új gépek jellemzője a Sharp OSA (Nyitott Rendszerarchitektúra), amellyel külső fejlesztők olyan alkalmazásokat készíthetnek, amelyek automatizálják a mindennapos irodai feladatokat. A készülékeket ellátták a bizalmas adatok védelmére kifejlesztett biztonsági funkciókkal is.

 

 

Környezettudatos tervezés

 

Az új berendezéseket ellátták egy energiatakarékos üzemmódot aktiváló gombbal és az iparágban egyedülállóan alacsony éjszakai energiafogyasztással rendelkeznek, amely mindössze egyetlen watt (!) – ez éppen elegendő a faxok figyeléséhez. Az elődmodellekhez képest az új gépek több mint 48 százalékkal kevesebb energiát fogyasztanak működés közben. Mind a négy modellt ellátták az Energy Star tanúsítványával, de megfelelnek a legfrissebb, még szigorúbb Energy Star 1.1-es irányelveknek is, amelyek 2009 július 1-én léptek hatályba.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.