Hirdetés

Négymagos Eurocom noteszgép



|

Az Intel legújabb négymagos processzorával szerelték a laptopot.

Hirdetés

  

eurocom_d900c.jpg

Az Eurocom D900C Phantom-X névre keresztelt noteszgépe igen figyelemreméltó teljesítménnyel bír. Az Intel legújabb négymagos processzorára épülő gépbe akár 750 gigabájt kapacitású merevlemezt is tehetünk, memóriája maximum 4 GB DDR2-es RAM.

 

Az NVIDIA grafikus vezérlőt magában, de akár dual SLI-s változatban is kérhetjük a gyártótól. Blu-ray-meghajtó, DVI-és S-Video-kimenet, Bluetooth, Wi-Fi szintén helyet kapott a készülékben, amelynek opcionális tartozéka egy HD-minőségre képes tunerkártya is .

 

A 900C 17,1 inches képernyője 1920 x 1200-as, WUXGA felbontásra képes. A noteszgép indulóára (konfigurációtól függ az értéke) 3000 dollár (550.000 forint)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.