Hirdetés

Négymagos LG asztali PC-k



|

Ázsiában mutatkozott be az LG XPION R20 és S20.

Hirdetés

 

Az LG Ázsiában mutatta be legújabb asztali gépeit, amelyek az új XPION családba tartoznak. Az R20 és az S20 egyaránt Core 2 Quad processzort kapott.

 

Az R20 egy viszonylag vékony házban áll össze, egy 2,33 GHz-es Intel Core 2 Quad processzorból, 3 GB memóriából, valamint egy GeForce 9500GS GPU-ból. A hűtési rendszer a Multi Direction Platform Coolingon alapszik, így viszonylag csendesen működik.

 

Az S20-ról még kevesebbet tudni. A normál méretű PC-be az Intel Core 2 Quad 2,66 GHz-es processzora, és az NVIDIA GeForce 9600GT grafikus vezérlője került.

 

Árakról és az XPION asztali gépek elérhetőségéről egyelőre nem érkezett információ; az viszont bizonyos, hogy felettébb tetszetősek.

 

xpion.jpg
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.