Hirdetés

Négymonitoros GeForce GTX 580 a KFA2-tól



|

Európába is érkezik az új videokártya, amely gyárilag megnövelt teljesítményt kapott.

Hirdetés

A KFA2 Európába is elhozza a GeForce GTX 580 MDT X4 EX OC kódjelű videokártyáját, amelynek legfőbb különlegessége, hogy megkerülve az NVIDIA kétmonitoros limitjét, egy IDT VMM1400 vezérlőnek hála négy monitor kezelésével egészíti ki a képességeit.

 

A három ventilátorból álló hűtőegységet és a nyomtatott áramköri lapot egyaránt feketére festették. Hátul három mini-HDMI és egy DisplayPort csatlakozó található, amelyeknek hála egyetlen nagy, 5760 x 1080 pixeles képernyőt is kreálhatunk. A monitorok kezeléséhez a KFA2 külön szoftvert biztosít.

 

A GPU gyárilag megnövelt teljesítménnyel rendelkezik, az órajele 840 MHz, míg a memóriáé maradt az alap érték, 4008 MHz. A kártya hivatalos ára nem derült ki, egyes források szerint azonban 569 eurót kell majd érte fizetni.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.