Hirdetés

Négymonitoros GTX 550 Ti a Galaxy-től



|

Ezúttal is egy plusz lapkának köszönhető a többmonitoros támogatás.

Hirdetés

A Galaxy újabb olyan videokártyát mutatott be, amely szakít az NVIDIA kétmonitoros hagyományával, és már négyet támogat. Ezúttal a GTX 550 Ti Display4-ról rántották le a leplet.

 

A négymonitoros támogatást most is egy IDT VMM 1403-as lapka teszi lehetővé. Másban nem mutat jelentős eltérést a kártya, amelyre a Galaxy szokásos Glaciator hűtője került. A vezérlő hátuljára négy DVI csatolónak és egy mini-HDMI portnak jutott hely. Egyszerre négy monitort képes irányítani a kártya, illetve három megjelenítőből tud egy felszínt csinálni, 5760 x 1080-as felbontással.

 

A GPU 950 MHz-en üzemel, míg az 1 GB memória 4100 MHz-en. Az NVIDIA GF116-400-as magjára épülő Galaxy GeForce GTX 550 Ti Display4 elsőként Ázsiában lesz kapható, 118 eurónak megfelelő összegért.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.