Hirdetés

Négymonitoros GTX 580 a Galaxy-től



|

Az NVIDIA kártyáinál is kezd előtérbe kerülni a többmonitoros konfiguráció lehetősége.

Hirdetés

Az NVIDIA kártyáinál is kezd előtérbe kerülni a többmonitoros konfiguráció lehetősége - ennek jegyében mutatta be a Galaxy a legújabb GeForce GX 580-as kártyáját, amely négy kijelzővel is boldogul, a teljesítménye pedig kimagasló.

 

A három ventilátorral és egy masszív hűtőbordával felszerelt videokártya három mini-HDMI portot biztosít, amelyek 5760 x 1080-as felületet adnak, emellett találunk egy DisplayPortot is, ami további egy kijelzőt képes vezérelni.

 

 

A GF110-es mag 512 stream processzorral, 64 textúrázó egységgel és 48 ROP egységgel rendelkezik. A 384 bites memóriabusz 1,5 GB GDDR5-ös memóriát kezel. A referenciamodell GPU-ja 772 MHz-en működik, míg a memóriája 4008 MHz-en.

 

A Galaxy nem árulta el, milyen frekvenciákkal készül, de vélhetően valamivel magasabb órajelekről lesz szó. Sajnos a kártya ára és megjelenési ideje sem derült ki. Annyi azonban bizonyos, hogy a Galaxy többmonitoros kártyái között a GeForce 210, 560 Ti és 570 után a mostani, 580-as modell lesz a legerősebb.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.