Hirdetés

Nehéz szerelni az Amazon Fire TV-t



|

Az iFixit boncolása szerint a set-top box csak egy lapka és egy műanyag doboz.

Hirdetés

Az iFixit nem hagyta ki az Amazon új set-top boxát sem a boncolandó eszközök sorából. A Fire TV-t darabokra szedték, és arra jutottak, hogy a kíváncsi felhasználók és azok, akik egyszer javításra kényszerülnek, nincsenek túl kedvező helyzetben. A Fire TV 6 pontot kapott a 10-ből, amit leginkább annak köszönhet, hogy még a szakértők is csak nehezen és szerencsével tudták kiműteni a hűtőbordát alulról. 

Hirdetés

A nehezen nyitható FireTV az iFixit szerint belül borzasztóan egyszerű, mindössze egy lapka egy műanyag dobozban. Az összes alkatrész egyetlen alaplapra került rá, köztük a négymagos Qualcomm processzor és a 8 gigabájtnyi Toshiba NAND flash tároló. A hűtésről az alul lévő borda gondoskodik. 

A Roku és az Apple TV babérjaira törő 99 dolláros készülék távirányítója egyébként ugyanazt a mikrofont használja, ami az Amazon Kindle Fire HD tabletben is található. Rossz hír, hogy ennek a megbontásához is speciális célszerszámra van szükség. 

 

Fotó: iFixit

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.