Hirdetés

Neked is jár a gépépítők kalauza?



|

Ha PC World vásárló vagy, akkor biztosan. Az augusztus magazinunkhoz ugyanis ajándékba adjuk legújabb - több mint 80 oldalas - digitális kiadványunkat.

Hirdetés

Csodálatos élmény az alkotás – igaz ez egy számítógép megépítésére is. A magunk fejlesztette PC ráadásul pont abban lesz erős, amire a legnagyobb szükségünk van; ismerjük minden porcikáját, hogy melyik kábel mire szolgál, és hogy mely pontján lehet majd idővel erősíteni az összeállítást. Nem árt azonban vigyázni a gépépítéskor, ami korántsem egy „ötperces csavarozás”.

 



Fontos, hogy jól válogassuk össze a komponenseket, a gép kiegyensúlyozott, stabil, bővíthető és csendes legyen. A tuning sem tiltott terület, érdemes néhány beállítással előcsalogatni egy kis extra teljesítményt. Mindebben segít gépépítési füzetünk, a komponensek összeválogatásától kezdve az összeszerelésen át a tuningolásig és zajcsökkentésig. Végül a karbantartáshoz is adunk hasznos tippeket, hogy évek múltán is a maximumot nyújtsa számítógépünk.

 

Hirdetés

 



Ízelítő a tartalomból:

- Géptelepítés, ahogy a profik csinálják
- Halkítsuk le a zajos gépeket
- VGA-tuning 12 lépésben
- Ideális BIOS-beállítások
- Tiszta kábel, rendes ház

A magazint 250 forintért már megvásárolhatod digitális, táblagépekre optimalizált formában a Digitalstand oldalán, valamint a pénteken megjelenő augusztusi PC World részeként, amelyhez ajándékba adjuk a legújabb Gépépítők kalauza kiadványunkat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.