Hirdetés

Nem ájulunk majd el az Apple mai bejelentéseitől



|

Egy elemző arra figyelmezteti a befektetőket, hogy inkább a következő két évre figyeljenek.

Hirdetés

Andrew Uerkwitz már pénteken arra figyelmeztette a befektetőket, hogy a most következő és a későbbi néhány Apple médiaeseménytől ne várjanak sokat

Hirdetés

Az elemző szerint sok motorháztető alatti fejlesztésre lehet számítani minden készüléknél, azonban az Apple Watch-hoz hasonló izgalomra nem. Éppen ezért azt javasolja, hogy a következő két évre tekintsünk előre. 

Az Apple mostani eseményén a 4 hüvelykes iPhone mellett a 9,7 hüvelykes iPad Pro mutatkozhat be, néhány új óraszíjjal és rendszerfrissítésekkel. 

A következő két évtől a szakértő ugyanakkor azt várja, hogy az iPhone-ok az okostelefonos kameravilágban abszolút elsők lesznek. Emellett a Siri minden platformon elérhető lehet, nyithat az Apple a virtuális valóságban, illetve nem állnak le a sorozatos fejlesztések. 

A bővülő kínálat és a felhasználói élmény ismét olyan vásárlókat hívhat be, akiket eddig nem ért el az Apple - a stratégia azonban kis lépésekkel működik, aminek a befektetők nem feltétlen örülnek. Tévéről és autóról mindenesetre nem volt szó. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.