Hirdetés

Nem biztos, hogy befér a CPU-hűtő? Itt a segítség



|

A CRYORIG letölthető origamija segít lemérni, hogy befér-e a processzorhűtő.

Hirdetés

A CRYORIG PC-s hűtési megoldásokkal foglalkozik, és úgy döntött, hogy megpróbál segíteni azoknak, akik új processzorhűtő után nézelődnek. 

Hirdetés

A CPU-hűtő vásárlásakor nagy kérdés, hogy vajon a kiszemelt modell befér-e a számítógépházba. Sajnos nagyon sok gyártó a mai napig nem tünteti fel, hogy maximálisan milyen magas processzorhűtőt támogat a háza, ezért a felhasználók tanácstalanok, és még a fórumtémák bújása után is sokszor félve rendelik meg a jónak tűnő hűtőt. 

Erre a problémára kínál egyszerű megoldást a CRYORIG, amelynek van egy ingyenesen letölthető origamija. Ez nagyon könnyen összeállítható, és segít a kritikus információ megállapításában. 

A Origami Case Depth Checker origamin van vonalzó, illetve jelzések is néhány népszerű hűtőmárkához. 

Az eszköz ide kattintva tölthető le. Aki további jelzéseket szeretne látni rajta, az a support@cryorig.com címen jelezheti ezt a gyártónak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.