Hirdetés

Nem csak noteszgépet tölt az FSP NB Q90 Plus



|

Egy USB mobiltöltő van az univerzális noteszgép tápban.

Hirdetés

A CeBIT-en láthattuk először az FSP új univerzális noteszgép tápegységét. Az CeBIT FSP NB Q90 Plus nem technológiai oldalról vonultat fel újdonságokat, inkább a bevált alapokra praktikus extrákkal épít. A 90 wattos, notebook és visszafogottabb laptop konfigurációkhoz használható kis méretű készülék egy szokásos alternatív tápegység kényelmi extrákkal. USB töltő csatlakozást is tartalmaz, így nem kell bekapcsolni a noteszgépet, ha csupán tölteni szeretnénk valamilyen mobil eszközt, például az éjszaka folyamán. A másik újítás, hogy a hálózati oldalról igen rövid a kábel és nem használt állapotban vissza hajtható, részint elrejtve a dugót a tápegység burkolatában.

 

 

Tekintettel arra, hogy ma már a nők éppúgy használnak laptopot, mint a férfiak a gyártó nem csak fehérben, hanem halványrózsaszínben is elérhetővé teszi az FSP NB Q90 Plus-t. A termék ára egyelőre ismeretlen.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.