Hirdetés

Nem elég gyors a VelociRaptor



|

A Western Digital merevlemeze alulmaradt az OCZ legújabb SSD-jével szemben.

Hirdetés

 

A HotHardware munkatársainak abban a szerencsében volt részük, hogy az OCZ új, SATA II csatolófelületű 64 GB-os SSD-jét és a Western Digital SSD-riválisnak kikiáltott, hagyományos, VelociRaptor merevlemezét tesztelhették (utóbbi még csak egy tesztváltozat volt). 

 

Természetesen ezek fényében még nem sorsdöntőek a mért adatok, főleg, hogy egy rövid tesztelést végeztek a weboldal munkatársai.

 

ocz_vsvelociraptor.jpg

 

Az első eredmények szerint azonban a VelociRaptor kudarcot vallott, ugyanis az OCZ legújabb SSD-je jobban teljesít. Bár az olvasás-írás sebességértékek a Western Digitalt igazolják (140 MB/s, 87 MB/s és 136 MB/s, 134 MB/s), az alkalmazásoknál és a keresési időnél az SSD-tároló jóval a VelociRaptor fölött teljesített.

 

A tesztek szerint az SSD ötször olyan gyors volt olyan esetekben mint Windows Defender futtatása, Vista betöltése, játékok, vagy fotóimportálás.

 

Újabb teszt látszik azt igazolni, hogy ha az áruk eléri a reális színvonalat, akkor az SSD-k előtt nagy jövő áll. A teljes teszt a táblázatokkal és mérési eredményekkel ezen az oldalon tekinthető meg.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.