Hirdetés

Nem fogynak az ultrabookok



|

Az IHS iSuppli kutatói korábban még 22 millió eladott ultrabookkal számoltak világszerte, most azonban megfelezték a mennyiséget.

Hirdetés

„A PC-ipar elmulasztott pezsgést és izgalmat kreálni a vásárlók körében, ami ahhoz kellett volna, hogy az ultrabook termékkategória bekerüljön a vásárlások fősodrába. Ez egy komoly probléma, látva az összes okostelefon és táblagép körüli hírverést” – idézi a Computerworld Craig Stice-t, az IHS iSuppli vezető elemzőjét.

 



A kutatóintézet ennek megfelelően drasztikusan csökkentette értékesítési előrejelzését, amely alapján idén a 22 millió termék helyett csak 10,3 millió találhat gazdára. A Computerworld cikke alapján van lehetőség a kitörésre, de ehhez stratégiai döntés kellene.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.