Hirdetés

Nem frissülnek a Galaxy Tab S táblagépek



|

A Samsung holland képviselete szerint nem jön a Marshmallow a Galaxy Tab S táblagépekre.

Hirdetés

Két éve a csúcskategóriában robbantott a Samsung a Galaxy Tab S szériás táblagépeivel: a 8,4 és a 10,5 hüvelykes gépekben Exynos 5420 SoC volt, Mali-T628 GPU-val. A 2014-es rajtkor még Android 4.4.2-vel érkeztek. 

Hirdetés

Tavaly nyáron Android 5.0.2-re frissültek, és mindeddig úgy tűnt, hogy ha nagy késéssel is, de azért a Marshmallow is megérkezik az egykori csúcstabletekre. Erről még korábbi benchmark-eredmények is árulkodtak. 

Bár a mostani negyedévre lett volna esedékes a frissítés, a Samsung holland képviseletének a Facebookon közzétett információi szerint az elmarad. 

Ez azt jelenti, hogy nem lesz Marshmallow a Galaxy Tab S 8.4-re és a Galaxy Tab S 10.5-re sem. Ez ugyan rossz hír, és bár a Lollipop nem olyan kiforrott, mint az utódja; azért a Galaxy Tab S széria továbbra is kiváló sorozat marad. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.