Hirdetés

Nem gond a kábelrendezés a Lian-Li PC-J60 házának



|

Bemutatkozott a PC-J60 midi torony, a letisztult házbelsők rajongóinak.

Hirdetés

A Lian-Li bemutatta a legújabb PC-s házát, a PC-J60-at. Ez kifejezetten azoknak szól, akik nem szeretik a rendetlenséget. 

Hirdetés

Az alumíniumból készült midi torony azért számít különlegesnek, mert segít minden egyes kábelt rendezni, és így letisztult PC-s belsőt kialakítani. 

Alul egy külön alumínium panel rejti el a tápegységet és az adattárolókat - így a figyelem a videokártyáknak és más, figyelemfelkeltőbb alkatrészeknek juthat. 

Az alaplap környékén rengeteg gumírozott kivágás található annak érdekében, hogy a kábelek a lehető leghatékonyabban legyenek elvezetve. 

Alapból a ház belsejét két 120 milliméteres ventilátor látja el friss levegővel, de van egy 140 milliméteres is, ami a tápnál és a meghajtóknál dolgozik. Felülre további három 120 millis rögzíthető, eltávolítható szűrőkkel. 

A támogatott videokártyák hossza maximum 410 milliméter lehet, adattárolóból maximálisan 6 építhető be. Az ATX-es táp hossza 210, a CPU-hűtő magassága 160 milliméter lehet. 

A ház ablakkal és anélkül is vihető lesz, 210 és 189 dollárért. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.