Hirdetés

Nem halnak ki az Intel Atom processzorok



|

Az Apollo Lake-alapú Atom lapkák azonban már egészen más eszközökben jutnak szerephez.

Hirdetés

Az Intel már nem fejleszt Atom chipeket okostelefonokhoz, táblagépekhez és gyengébb laptopokhoz, azonban minden jel arra utal, hogy az Atom széria mégsem megy nyugdíjba

Hirdetés

A jövő héten esedékes Intel Developer Forum alkalmából a vállalat új információkat árul el az Apollo Lake platformra épített következő-generációs Atom lapkáiról. 

Egyelőre nem sokat tudni, de van, amit már lehet sejteni. Az új Atom chipek elsősorban drónokban, robotokban, autókban, IoT-képes termékekben és más beágyazott megoldásokban juthatnak szerephez. 

Állítólag támogatják majd az Intel RealSense ZR300-as mélységérzékelő kameráját is, ami arra utalhat, hogy a chipek a VR és az AR világában is megjelenhetnek. 

A processzorok a gyártó Gen 9-es grafikáját vetik be. 

Ha minden jól megy, augusztus 17-én kiderül, hogy mit tervez az Intel az Atom chipekkel. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.