Hirdetés

Nem kér külső tápellátást a HIS Radeon R7 360 Green



|

Bruttó 100 eurós áron kerül piacra az alacsony fogyasztású videokártya.

Hirdetés

Nemrég az ASUS jóvoltából bemutatkozott az első külső tápellátást nem igénylő NVIDIA GeForce GTX 950, most pedig a HIS játszotta el ugyanezt egy AMD Radeon R7 360 modellel. A vállalat Radeon R7 360 Green iCooler OC terméke az elkövetkező napokban-hetekben válik széles körben elérhetővé, Európában bruttó 100 euró (olyan 31 ezer forint) az ajánlott fogyasztói ára.

Hirdetés


A külső tápcsatlakozót nem igénylő modell teljesítmény tekintetében azonos a megszokott R7 360 modellekkel, de 100W helyett 50W a TDP-je. A HIS mérnökei kiváló minőségű, hatékony VRM komponenseket használtak a kártyán, ennek köszönhető a fogyasztás és hőtermelés csökkenése. Természetesen a kérdéses komponensek nem csak az energiahatékonyság, hanem az általános stabilitás, továbbá a várható élettartam miatt is nagy piros pontot jelentenek.


HIS Radeon R7 360 Green iCooler OC

- Tobago GPU, 28 nanométeres gyártástechnológia
- GPU: 768 stream processzor, 1070 MHz-es órajel
- Memória: 2 GB, GDDR5, effektív 6 GHz-es frekvencia, 128 bites sín
- Csatlakozók: HDMI, DisplayPort, DVI
- DirectX 12, Vulkan, OpenGL 4.5, Mantle, OpenCL
- FreeSync, TrueAudio
- PCI Express 3.0 x16 csatlakozó
- Ajánlott tápegység: minimum 500W


(Forrás: TechPowerUp, HIS)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.