Hirdetés

Nem lesz Kaby Lake CPU az új Macekben



|

Minden jel arra mutat, hogy a 2016-os MacBook Pro belsejében még nem lesz Kaby Lake processzor.

Hirdetés

Egy ideje már pletykálják, hogy idén ősszel érkezik meg a MacBook Pro régóta esedékes frissítése. Azonban egyre inkább úgy tűnik, hogy az Apple nem tesz majd eleget a kritikusok elvárásainak, akik specifikációkban és funkciókban is naprakész gépeket követelnek. 

Hirdetés

Sajnos úgy néz ki, hogy a korábbi pletykáknak megfelelően az új MacBook Pro laptopban még nem lesz Kaby Lake processzor

A jelentések alapján az almás céghez csak a jövő év közepén juthatnak el az Intel legújabb processzorai, tehát az idén és a jövő év elején megjelenő Apple gépekben biztos, hogy nem az új CPU-k kapnak helyet. 

Ezzel párhuzamosan azt is beszélik, hogy a MacBook Pro csatlakozói is frissülnek. Az Apple a Thunderbolt 3-at és az USB-C-t (3.1) fontolgatja, ugyanakkor sokak szerint csak az elsőre kellene építeni, mert az gyorsabb, a kábel pedig ugyanaz mindkettőhöz. 

Az új MacBookkal kapcsolatban egy OLED-es vezérlősávot is emlegetnek, de sajnos a további információkra még várni kell. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.