Hirdetés

Nem lesz több AGP az NVIDIA-nál?



|

Leltár és egyéb problémákkal küzdhet az NVIDIA 2006 nyarán.

Hirdetés

A PCI Express ugyan óriási teret nyert a grafikus lapkák piacán, az AGP azonban továbbra is kelendő. A lapkagyártó bizonyosan fog találni hamarosan új partnert ezen lapkák gyártására, de lehet, hogy ez a legkisebb gondjuk. Az EETimes úgy tudja, hogy komoly beragadt raktárkészletekkel küzd a cég, és igen agresszív árpolitikát is folytatnak. Sokszor úgy ajánl 7800-as lapkákat, hogy mellé 6000 sorozatú terméket ad mellé.

Amikor elindult a PCI Express, mindenki úgy gondolta, hogy az AGP sokáig meg fogja tudni őrizni pozícióját. Érdekes módon inkább azt lehet látni, hogy a belépő szintű termékek is mind PCI Express foglalatra készülnek. Akik mostanában vásároltak erősebb AGP-s videokártyát, és hozzá szerettek volna "illeszteni" erősebb processzort és alaplapot, nem jártak túl sok szerencsével. Úgy tűnik, hogy egyre inkább eltolódik a grafikus piac a PCI Express felé, és az AGP hamarosan teljesen el fog tűnni a színpadról.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.