Hirdetés

Nem lesz Xbox médiastreamer



|

A 99 dolláros Xbox médiastreamerről állítólag lemondott a Microsoft.

Hirdetés

Az idei pletykák alapján úgy tűnt, hogy a Microsoft egy erősebb Xbox One-on és egy Xbox médiastreameren is dolgozik. Az Xbox One S és a Project Scorpio demója menetrend szerint érkezett.

Hirdetés

A Windows Central értesülései szerint az Xbox médiastreamereket azonban elkaszálta a Microsoft. A hitelesnek nevezett források alapján a Microsoft egy Project Hobart nevű eszközön dolgozott, ami egy 99 dolláros, tévés stick lett volna, Universal Windows Platform-támogatást rejtő Windows 10-zel. 

Az eszköz azért lett volna jobb, mint egy Chromecast vagy Amazon Fire TV stick, mert képes lett volna streamelni az otthoni hálózaton az xboxos játékokat is. 

Amennyiben a konzol a nappaliban van, a médiastreamer pedig bármelyik tévében, (az otthoni hálózatra csatlakoztatva) akkor a konzol áthelyezése nélkül lehetett volna játszani bárhol. 

Azt egyelőre nem tudni, hogy miért döntött a projekt leállítása mellett a Microsoft. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.